Lease uw Citrocasa sinaasappelpers, Hagesana Slagroomblazer of Pollux en Castor eipasteuriseer apparaat bij ons. Klik hier voor meer informatie.

Citrocasa Fantastic F/D

Citrocasa Fantastic F/D

Rubriek: Citrocasa sinaasappelpersen
Artikelcode:  F/D
Prijs op aanvraag

De CitroCasa Fantastic F/D Advance is een compacte machine, voorzien van een hopper met een capaciteit van 15-17 kg. Voldoende voor een volle doos met sinaasappelen. Niet ieder horecabedrijf is geschikt voor een pers vůůr de schermen. De F/D Advance is uitermate geschikt voor plaatsing achter de schermen waar voornamelijk karaffen geperst worden. De machine start door in te stellen hoeveel sinaasappels geperst dienen te worden en stopt daarna weer. Met een maximale capaciteit van 30 stuks/2L per minuut is deze machine de oplossing voor jus díorange op feesten en partijen.

De dubbele cover zorgt voor een afsluiting tussen het motor en persgedeelte. Dit maakt het reinigen eenvoudiger en het persen veiliger.

De cross holder, een uitvinding van CitroCasa maakt het demonteren van de machine eenvoudiger. Sneller reinigen is het gevolg.

Door de sinaasappel te snijden en niet te kneuzen komen er geen delen van de schil in het sap. Dit komt de smaak ten goede.

Een extra opvang, net voor het tappunt, filtert overtollig vruchtvlees, pitjes en eventuele schillendelen. Handmatig of automatisch schuift dit de schillenopvang in.

Een intelligent start/stop systeem voorkomt het teruglopen van schillen in de machine. Na ledigen van de schillenopvang reset u de machine en kan het persen weer beginnen.

Voor uw machine zijn optioneel verschillende perskits beschikbaar voor bijvoorbeeld een kleinere maat sinaasappel of citroenen.

De aanpasbare grondplaat maakt het mogelijk de machine op een werkblad te plaatsen, op een onderstel met schillenopvang of wat dan ook.

De elementaire onderdelen van de machine zijn allemaal vervaardigd van RVS. HygiŽnisch, duurzaam en een lust voor het oog.Molenaar Food Finish - Citrocasa
Bedrijvenweg 27 7442CX  Nijverdal
Telefoon: 0548-619036  Mobiel: 06-51349371