Lease uw Citrocasa sinaasappelpers, Hagesana Slagroomblazer of Pollux en Castor eipasteuriseer apparaat bij ons. Klik hier voor meer informatie.

Citrocasa 8000SB

Citrocasa 8000SB

Rubriek: Citrocasa sinaasappelpersen
Artikelcode:  8000SB
Prijs op aanvraag

De CitroCasa 8000 SB Advance is een krachtpatser en meest verkochte machine. Deze machine is uitermate geschikt bij intensief gebruik in saunaís, drukke ontbijtbuffetten en vergelijkbaar. De vraag naar verse jus díorange is hoog en het blijft noodzakelijk vers te persen (zonder voorraad). De 8000 SB Advance is uitermate geschikt voor plaatsing voor de schermen. De machine start door de tapkraan te bedienen. Met een maximale capaciteit van 40 stuks/2,7L per minuut is deze machine de oplossing op punten waar snel maar wel versgeperst sap noodzakelijk is. Met het optionele onderstel heeft u de beschikking over een grote capaciteit aan schillenopvang.

De dubbele cover zorgt voor een afsluiting tussen het motor en persgedeelte. Dit maakt het reinigen eenvoudiger en het persen veiliger.

De cross holder, een uitvinding van CitroCasa maakt het demonteren van de machine eenvoudiger. Sneller reinigen is het gevolg.

Door de sinaasappel te snijden en niet te kneuzen komen er geen delen van de schil in het sap. Dit komt de smaak ten goede.

Een extra opvang, net voor het tappunt, filtert overtollig vruchtvlees, pitjes en eventuele schillendelen. Handmatig of automatisch schuift dit de schillenopvang in.

Een intelligent start/stop systeem voorkomt het teruglopen van schillen in de machine. Na ledigen van de schillenopvang reset u de machine en kan het persen weer beginnen.

Voor uw machine zijn optioneel verschillende perskits beschikbaar voor bijvoorbeeld een kleinere maat sinaasappel of citroenen.

De aanpasbare grondplaat maakt het mogelijk de machine op een werkblad te plaatsen, op een onderstel met schillenopvang of wat dan ook.

De elementaire onderdelen van de machine zijn allemaal vervaardigd van RVS. HygiŽnisch, duurzaam en een lust voor het oog.Molenaar Food Finish - Citrocasa
Bedrijvenweg 27 7442CX  Nijverdal
Telefoon: 0548-619036  Mobiel: 06-51349371