Lease uw Citrocasa sinaasappelpers, Hagesana Slagroomblazer of Pollux en Castor eipasteuriseer apparaat bij ons. Klik hier voor meer informatie.

Citrocasa 8000XB

Citrocasa 8000XB

Rubriek: Citrocasa sinaasappelpersen
Artikelcode:  8000XB
Prijs op aanvraag

De CitroCasa 8000 XB Advance is een krachtpatser voorzien van een 5-liter voorraadtank. Deze machine is uitermate geschikt voor gebruik op evenementen waar de vraag naar verse jus d’orange hoog is. De 8000 XB Advance is uitermate geschikt voor plaatsing achter de schermen waar voornamelijk karaffen geperst worden. De machine start door de tapkraan te bedienen. Met een maximale capaciteit van 40 stuks/2,7L per minuut maakt deze machine de oplossing voor jus d’orange op grote feesten en partijen.

De dubbele cover zorgt voor een afsluiting tussen het motor en persgedeelte. Dit maakt het reinigen eenvoudiger en het persen veiliger.

De cross holder, een uitvinding van CitroCasa maakt het demonteren van de machine eenvoudiger. Sneller reinigen is het gevolg.

Door de sinaasappel te snijden en niet te kneuzen komen er geen delen van de schil in het sap. Dit komt de smaak ten goede.

Een extra opvang, net voor het tappunt, filtert overtollig vruchtvlees, pitjes en eventuele schillendelen. Handmatig of automatisch schuift dit de schillenopvang in.

Een intelligent start/stop systeem voorkomt het teruglopen van schillen in de machine. Na ledigen van de schillenopvang reset u de machine en kan het persen weer beginnen.

Voor uw machine zijn optioneel verschillende perskits beschikbaar voor bijvoorbeeld een kleinere maat sinaasappel of citroenen.

De aanpasbare grondplaat maakt het mogelijk de machine op een werkblad te plaatsen, op een onderstel met schillenopvang of wat dan ook.

De elementaire onderdelen van de machine zijn allemaal vervaardigd van RVS. Hygiënisch, duurzaam en een lust voor het oog.

e


Molenaar Food Finish - Citrocasa
Bedrijvenweg 27 7442CX  Nijverdal
Telefoon: 0548-619036  Mobiel: 06-51349371